The best way to predict the future, is to create it!

Future bas-procescoach
Bas-Procescoach

Als verbeter coach kom ik bij veel bedrijven die bezig zijn met continue verbeteren. Helaas zie ik maar al te vaak dat deze verbeteringen alle kanten op gaan. Begrijp me niet verkeerd, elke verbeteringen is er één en vooral laten zien aan je werknemers dat suggesties wel degelijk opgepakt worden is onbetaalbaar. Maar toch, uiteindelijk brengen ze maar weinig werkelijke resultaten. Als je echt bezig wilt zijn met de toekomst van jouw bedrijf of afdeling, zorg dan dat je continue verbeterprogramma is ingericht op het dichterbij je bedrijfsdoel komen. Dan ga je verschil uitmaken. Dan ga je werkelijk deze toekomst kunnen voorspellen, je bouwt er namelijk aan mee!

Nieuwsgierig hoe dat moet? Ik laat het je graag zien!

Bas van den Brink
bas@bas-procescoach.nl
www.bas-procescoach.nl
06-5333 7892