Workshop Eén vliegtuig per uur

B-24 Liberator National Museum USAF

Loop jij tegen de grenzen van je processen aan?

Wil jij meer rendement halen uit je bedrijf?

En ben je ook nieuwsgierig hoe in het Amerika van 1942 een fabriek in staat was maar liefst één bommenwerper per uur te bouwen?

Ik nodig je uit op vliegveld Teuge om een unieke workshop bij te wonen waarin we gaan ontdekken wat de succesfactoren zijn voor optimale bedrijfsprocessen in een wel zeer speciale setting: The Merlin Inn, een volledig in WO2 stijl ingerichte officiersmess.

En we gaan niet alleen maar luisteren, we gaan ook onze eigen productielijn inrichten zodat je zelf kunt ervaren hoe je met minimale middelen een proces twee keer efficiënter kunt maken.

Wil je een sessie doen met jouw team? Dat kan ook, deze sessie is ideaal voor bijvoorbeeld strategie sessies of MT meetings.

Deelname aan de sessie kost € 195,- ex btw. En als je iemand meeneemt waarvoor deze sessie ook een waardevolle bijdrage kan leveren, betalen jullie ieder de helft van dit bedrag.

Door de versoepeling van de Corona maatregelen gaan de workshops weer van start. De locatie word per keer bepaald, afhankelijk van de groepsgrootte en huidige stand van de maatregelen.

Wil je op de hoogte gehouden worden zodra er data bekend worden? Schrijf je hier in en ik neem contact met je op.

Of bel me op 06-5333 7892.