Uitnodiging One Piece Flow lunchworkshop

Speciaal voor mensen uit mijn netwerk met verantwoordelijkheid voor een productieproces organiseer ik in februari een workshop over One Piece Flow. Dit systeem van produceren heeft voor vele bedrijven al heel veel voordelen opgeleverd. Reductie in doorlooptijd en onderhanden werk, verbeteringen in de kwaliteit en het reduceren van vloeroppervlak zijn er zo een paar. Maar ook het verbeteren van medewerker betrokkenheid, het reduceren van de kostprijs en het verhogen van de maximumcapaciteit behoren tot de voordelen.

Heb jij weleens nagedacht over wat One Piece Flow voor jou kan betekenen maar wil je hier graag eens over sparren met een aantal gelijkgestemden?

Dit is je kans! Op woensdag 21 februari 2018 organiseer ik een sessie speciaal voor jou. In een intieme setting neem ik je mee naar jouw ideale One Piece Flow en hoe die er uitziet. We gaan samen de hindernissen in kaart brengen en werken aan mogelijke oplossingen.

Wie: mensen die verantwoordelijk zijn voor het aansturen van een productielijn. Maximaal 12 deelnemers.
Wat: Lunch workshop One Piece Flow.
Waar: locatie in de buurt van Amersfoort/Utrecht, wordt nog bekendgemaakt
Wanneer: woensdag 21 februari van 11.00 tot 14.30 uur
Kosten: De kosten voor deze lunchworkshop bedragen 95,- incl. koffie/thee en een eenvoudige lunch, excl. BTW

Nieuwsgierig? Aanmelden? Stuur me een mail en ik neem contact met je op.

Groeten,

Bas van den Brink
www.Bas-Procescoach.nl
Bas@bas-procescoach.nl
06-53337892